Jonas Hallberg reser helst till Puerto Vallarta i Mexico - ”Ett gayheaven”.
Jonas Hallberg reser helst till Puerto Vallarta i Mexico - ”Ett gayheaven”.

Jonas Hallberg solkräm packar alltid solkräm och kondomer på semestern.

Bästa resminnet
– Det måste ha varit första gången jag flög in över Kenya. Utsikten påminde mycket om filmen Mitt Afrika med Meryl Streep. Det var otroligt häftigt.

Värsta resminnet …
– Ja, det var nog när jag följde med mitt ex på en affärsresa till Ryssland. Vi hamnade i en stad som låg två timmar utanför St Petersburg. Staden hade bara misär och vodka på burk att erbjuda. Scary. Dessutom hamnade vi där under värsta vargavintern.

Favoritresmål …
– Puerto Vallarta i Mexico. Det är en urmysig liten stad med supertrevliga människor, god mat och ett gayheaven. Det är lite av Latinamerikas svar på Mykonos i Grekland..

Det packar jag alltid ner i resväskan …
– Solglasögon, massor av solglasögon. Förutom t-shirts, jeans och shorts packar jag också alltid ner en look som känns lite mer på- och uppklädd också om man ska ut på något finare ställe eller tillställning. Och det viktigaste av allt, bortsett från solkrämer, kondomer. Jag har alltid kondomer med mig i min necessär.

Det första jag gör på hotellrummet …
– Öppnar dörren till badrummet. Finns det inget badkar blir jag besviken. Sedan går jag fram till fönstret för att kolla in utsikten.

Restipset …
– Marilyn Monroes favoritstrand Paradise Cove i Malibu, Los Angeles. Det är en helt underbar plats att bara gå och strosa på, titta på delfinerna när de leker i havet eller bara sätta sig på någon av restaurangerna i närheten och njuta av en bit god mat.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset