Räkna med en rolig helkväll när ”Pistvakt”-trion står på scen på Kajskjul 8 i Göteborg.
Räkna med en rolig helkväll när ”Pistvakt”-trion står på scen på Kajskjul 8 i Göteborg.

Älskar du också kultserien ”Pistvakt”? Då får du inte missa trions komedishow ”Pistvakt & pjäxpistols” som har nypremiär på Kajskjul 8 i Göteborg i höst! Ladda upp inför skrattfesten med att göra vårt quiz och se hur mycket du kan om ”Pistvakt”.

Serien ”Pistvakt”, om tre vuxna bröder i norra Sverige, blev både älskad och hyllad när den sändes på SVT i slutet av 90-talet och början på av 2000-talet. Nu är skådespelartrion Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson tillbaka i sina omåttligt populära ”Pistvakt”-roller.

Nypremiär av komediföreställningen

Den 10 november är det nypremiär av komediföreställningen ”Pistvakt & Pjäxpistols” på Kajskjul 8 i Göteborg. Under kvällen får vi följa brödratrion och deras liv på fjället där de fyller sina dagar med att rädda Stockholmare i pisten, se till att allt flyter på och att hålla koll på vädret och lavinfaror. Om du tyckte om serien kommer du älska den här föreställningen!
Fräscha upp dina ”Pistvakt”-kunskaper inför föreställningen med att göra vårt quiz. Hur många rätt får du?

”Pistvakt & pjäxpistols”

Se Lennart Jhäkel, Tomas Norström, Jacob Nordenson i ”Pistvakt & pjäxpistols”. Foto: Johan Jeppsson/IB

Vad: En komediföreställning med skådespelarna Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson som är tillbaka i sina ”Pistvakt”-roller.

Hur: Du kan antingen boka en showbiljett och starta kvällen i baren till tonerna av afterski-bandet, eller så kan du boka den norrlandsinspirerade trerättersmenyn som är framtagen exklusivt för föreställningen. Då sitter du också på bästa plats.

Var: Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg.

När: Föreställningen spelas fredag 10 november, lördag 11 november, fredag 17 november och lördag 18 november.

Läs mer om showen och klicka hem dina biljetter här.

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Teater