Pluras föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa.
Pluras föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa.

Rockstjärna, författare och tv-kock. Nu är Plura Jonsson, en av Sveriges största artister, aktuell med ”Plura – en man av hjärtat” – en hyllad show som tar med publiken på en självbiografisk resa.

Eldkvarns frontman Plura Jonsson är en av Sveriges främsta rocklyriker och i höstas hade hans föreställning ”En man av hjärtat” premiär. Den hyllade showen handlar om hans liv, musik och karriär med Eldkvarn. Och nu får Göteborgspubliken chans att ta del av showen på Kajskjul 8 under fyra kvällar i april.

En självbiografisk resa

Plura grundade Eldkvarn tillsammans med sin bror och en kompis på 70-talet och bandet har släppt ett trettiotal album genom åren. Förutom att skriva låtar till andra artister har han lagat mat i ”Pluras kök” och skrivit kokböcker. Föreställningen ”En man av hjärtat” beskrivs som en självbiografisk resa där publiken bland annat får höra Eldkvarnsklassiker som ”Kärlekens tunga” och ”Pojkar pojkar, pojkar”, nyskrivna låtar samt ta del av ett personligt mellansnack.

 

Plura – en man av hjärtat

Vad: Föreställning med artisten Plura Jonsson. Ni väljer själva om ni bara vill se showen, eller äta en middag inspirerad av Italien innan föreställningen.

Regi: Hugo Hansén.

Var: Kajskjul 8, Packhusplatsen 11, Göteborg.

När: Föreställningen spelas fredag 13 april, lördag 14 april, fredag 20 april och lördag 21 april.

Läs mer om showen och klicka hem dina biljetter här

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Quiz Plura