På söndag gäller det. Se till att ha rätt prylar med dig

VÄCKNING KVART I SJU.
Med en Mark väckarklocka kommer du raskt på fötter till sändningsstarten kvart i sju på söndagsmorgonen. Klockan kan projicera tiden på väggen eller i taket och har belysning.

FÅTÖLJEN GÖR JOBBET.
Håll igång blodcirkulationen under timmarna framför tv:n med hjälp av massagefåtöljen Dune från Keyton. Massagesystemet går igenom såväl rygg som vader.

NÄSTAN PÅ PLATS.
Det viktigaste för hemmaupplevelsen av Vasaloppet är onekligen bilden. Denna 40-tums lcd-tv från Sony med funktion för att pausa viktiga scener och ingång för dator borde fylla de flesta behov.

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA.
Kompensera för den tidiga väckningen med några koppar kaffe. Denna espressomaskin från OBH Nordica kan se till så att koffeinhalten hålls på rätt nivå.

PLANERA FÖR FRAMTIDEN.
Att avnjuta Vasaloppet hemifrån i all ära, men nästa år är det kanske dags att själv susa fram genom spåret? Håll koll på konditionsträningen med X 9i, en handledsdator från Suunto med gps för avstånds- och hastighetsmätning.

HÖR TRÄDSUSET.
Låt dig omges av ljudet från skidor som svischar fram i spåret med hjälp av ett rejält hemmabiosystem. Detta system från Panasonic är på 660 W och har trådlös överföring till de bakre högtalarna. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset