En kvinna i 65-årsåldern har knivskurits och rånats i sin lägenhet i Malmö. "Jag trodde att jag skulle dö", säger hon till Kvällsposten. Arkivbild.
En kvinna i 65-årsåldern har knivskurits och rånats i sin lägenhet i Malmö. "Jag trodde att jag skulle dö", säger hon till Kvällsposten. Arkivbild.

En kvinna i 65-årsåldern har rånats, misshandlats och skurits med kniv under två timmar i sitt hem i Malmö. Svårt chockad fördes hon till sjukhus där vårdpersonal behandlade såren och konstaterade att hon fått en hjärnskakning.

– Jag trodde att jag skulle dö. De skar mig med kniven över hela kroppen, säger kvinnan till Kvällsposten/Expressen.

Hon berättar att hon vilar ut hos anhöriga och är rädd för att återvända hem.

– Det är glassplitter överallt, och lägenheten är upp- och nervänd. Och jag är rädd; jag går inte dit ensam, säger hon till Kvällsposten.

För tidningen berättar hon hur hon överfölls i trapphuset där hon bor och hur två personer tvingade in henne i bostaden. Det par som misstänks för rånet, en man i 25-årsåldern och en något yngre kvinna, har inte gripits.

För tidningen berättar kvinnan att de misstänkta brottslingarna stal hennes dator, mobiltelefon, smycken och omkring 7 000 kronor i kontanter. Pengarna hade hon hemma för att ha till present och kalas för en dotter som bor utomlands och kommer hem senare i höst.

Kvinnan slog larm till sin ex-man som i sin tur kontaktade polisen. För Kvällsposten berättar hon att rånarna var klädda i mörka kläder och hade mössor uppdragna över ansiktet.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset