Wacka Flocka Flame vill införa hårda förbud mot personer som har stora fötter. De ska inte få gå ute på gatorna utan ombeds i stället att ta tunnelbana eller taxi.
Wacka Flocka Flame vill införa hårda förbud mot personer som har stora fötter. De ska inte få gå ute på gatorna utan ombeds i stället att ta tunnelbana eller taxi.

Rapartisten Wacka Flocka Flame ställer upp i primärvalet för USA:s presidentpost. I en exklusiv video redogör han för frågorna han går till val på: Att legalisera marijuana och förbjuda folk med stora fötter.

För tre år sedan gav den amerikanska rapartisten Wacka Flocka Flame ett stortartat löfte. På Twitter skrev han: ”I’m dead ass running för president 2016”.

I dag håller han fast vid sitt ord. I en intervju med musiktidningen Rolling Stone under måndagen tillkännagav han att han kandiderar till primärvalet. Som vicepresidentkandidat har han DJ Whoo Kid vid sin sida – en discjockey från New York, som är signad på rapartisten 50 Cents framgångsrika skivbolag G-Unit Records.

Till Wacka Flocka Flames hjärtefrågor hör: att legalisera marijuana och att förbjuda hundar på restauranger. Han vill också införa hårda förbud mot personer som har stora fötter. De ska inte få gå ute på gatorna utan ombeds i stället att ta tunnelbana eller taxi. Lite väl hårt kan man tycka. Men det är inte bara störande moment i vardagen som engagerar artisten.

I kampanjvideon som Rolling Stone släppt berättar han också att han bryr sig om vikten av en bra utbildning för unga och att han vill ha högre löner för anställda i restaurangbranschen. När det gäller kvinnors rättigheter i samhället anser han att de redan har uppnått det mesta. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset