Joy fick opereras efter hundbettet.
Joy fick opereras efter hundbettet.

Joy M´Batha, känd under artistnamnet JOY, blev hundbiten i ansiktet när hon befann sig i London. Skadorna var så pass allvarliga att hon fick operera underläppen. ”Den hängde som en trasa”, säger hon till Aftonbladet.

Artisten och rapparen Joy M´Bathas semester i London slutade på ett obehagligt sätt. När hon befann sig på en sen efterfest under lördagsmorgonen blev hon biten av en hund som befann sig i lägenheten, säger hon till Aftonbladet.

”Fulla och naiva jag, som älskar hundar, ville i alla fall gå in och hälsa på den. Jag låg och gosade med den i tio minuter och min vän kollade till oss, så allt var lugnt”, skriver hon i ett mail till tidningen och fortsätter:

Läppen hängde som en trasa

”Sen gav hunden mig massa pussar i hela ansiktet. Jag tackade så mycket och sen, helt utan förvarning eller ens ett morrande, bet han sönder min underläpp”, skriver rapparen om händelsen.

LÄS MER: Farrokhzad och M’Batha i politisk kabaré

Hon beskriver att hennes ben och golvet under henne ”var helt rött av blod”. M´Batha blev förd till sjukhus där hon fick opereras för sina skador.

”Underläppen sprack från sidan och under in till mitten, så den hängde som en trasa. Överläppen klarade sig. Läkaren sa att jag blivit infekterad i såret och hade hundhår i det, men stygnen ligger under läppen så förhoppningsvis kommer de inte synas så mycket”, säger hon vidare till tidningen.

Ska tatuera ”BITE ME”

Senare i veckan förväntas rapparen åter komma hem till Sverige. Nu har hon planerat för en tid utan att röka eller dricka alkohol och när väl läppen är läkt ska hon tatuera in ”BITE ME” innanför läppen, skriver Aftonbladet.

LÄS MER: Laila Bagges hårda kritik mot ”Idol”-juryn: ”Bullshit”

Joy M´Batha är bland annat känd för Sveriges officiella låt ”Mitt Team” till fotbolls-EM för herrar 2016, i samarbete med Frej Larsson, Max Martin och Shellback.

Utöver det har hon släppt flera ep:s under eget namn och har samarbetat med bland andra Lorentz, Linda Pira och Timbuktu.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset