Under ett års tid roade sig småbarnsmamman Rebecka, 43, för nästan 100 000 kronor. Samtidigt ignorerade hon både dagisavgift och hyra. I torsdagens avsnitt av ”Lyxfällan” får hon hjälp ut ur mardrömmen.

TV3.

Småbarnsmamman Rebecka, 43, från Stockholm älskar livets goda: Mat, shopping och framförallt – technofester. Något som satt henne i en minst sagt jobbig sits. Hon går nämligen back 29 000 kronor i månaden. Något som konstateras när hon ställer upp i TV3:s ”Lyxfällan”.

– Jag älskar den musiken. Jag tycker att det är en otroligt härlig stämning. Det är aldrig några bråk. Folk är där av samma anledning: Endorfinerna släpps lösa, säger hon i programmet.

Bara under det senaste året har Rebecca lagt 98 000 kronor på nöjen. Samtidigt har hon struntat att betala dagisavgiften under sex månaders tid, men även riskerat lägenheten som följd av utebliven hyra.

– Jag har fått en hint om uppsägning av hyreskontraktet. Det blev en riktig magkörare för mig. Jag känner mig nästan som en knarkare, när jag hela tiden tänker: ”Hur ska jag fixa pengar?

När programledarna gör henne medveten om vilken mardröm hon lever i blir hon förkrossad.

– Jag känner mig ganska omtumlad. Som att jag blivit överkörd av en ångvält. Hur kunde det bli så här? Varför har jag gjort så här? Det är mycket tankar.

I torsdagens program, som sänds klockan 20, får man se hur Rebecka lyckas ta sig ur mardrömmen.

►LÄS MER: Tog sms-lån för att köpa godis till frukost

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset