Fnatic kommer inte ha några problem att köra över Cloud9 i Worlds-semin. I alla fall inte om man ska tro svenska stjärnan Martin "Rekkels" Larsson.

Fnatic är bara ett steg ifrån en historisk finalplats i League of legends mastodontturnering för året – Worlds. Det enda hindret på vägen dit är Cloud9. Ett hinder som inte ska sätta stopp för det rullande Fnatic-tåget om man frågar svenske stjärnan Martin ”Rekkles” Larsson.

I en intervju med lolesports.com bjuder han på en kaxig passning till semi-motståndarna.

LÄS MER: HeatoN: En tidigare osannolik Worlds-final är nu mycket nära

”Jag tycker att vi spelade urdåligt mot EDG [i kvartsfinalen] och jag tror att om vi spelar lika dåligt mot Cloud9 så kommer vi antagligen vinna ändå. Jag känner ingen oro inför semifinalen. Vi ska inte upprepa de misstagen som vi gjorde mot EDG utan gå tillbaka till nivån vi höll i andra round robin-rundan i gruppspelet. Vi kommer svepa undan C9 och gå till final”, säger han intervjun med lolesports.com.

Förutsättningarna för Fnatic att lyckas ta sig till finalen får bedömas som goda. Nu är det bara att vänta och se om det blir så enkelt som Martin ”Rekkles” Larsson får det att låta.

Söndag 09.00, semifinal, Fnatic – Cloud9

LÄS MER: Svenske superstjärnan nobbar plats i all stars-laget

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset