Årets Golden Globe, med Sandra Oh och Andy Samberg som värdar, var ovanligt städad, till skillnad från när Ricky Gervais programleder. Här är fem saker du kanske missade under en av årets roligaste nöjesgalor.

“Fiji Water Girl”

Superstjärnorna dök upp i spektakulära outfits på röda mattan och poserade för glatta livet för kamerorna. Men den som stal uppmärksamheten var Fiji Waters vattenutdelare som lyckades photobomba den ena kändisen efter den andra, och som snabbt fick smeknamnet “Fiji Water Girl” på Twitter. Tjejen identifierades senare som modellen Kelleth Cuthbert, och många twittrare tyckte att hon borde ha fått pris för bästa biroll för sin insats.

Emma Stone skrek ”Förlåt!”

När Sandra Oh drog ett skämt om ”whitewashing” (när vita skådespelare spelar rollfigurer som inte är vita) och sa att filmen ”Crazy rich Asians” är den första filmen med en asiat-amerikan i huvudrollen sedan ”Ghost in a shell” (med Scarlett Johansson) och ”Aloha” (med Emma Stone), ropade Emma Stone ”I’m sorry!” från publiken.

Sandra Ohs Lady Gaga-skämt

Lady Gaga har i intervju efter intervju om ”A star is born” upprepat ett citat om hur det kan finnas 100 personer i ett rum och att 99 av dem inte tror på en, men att det bara krävs en som gör det och Bradley Cooper var den personen för henne. Hon har sagt det så pass många gånger nu att det har blivit ett stående skämt, något som Sandra Oh också skojade om på scenen. Gaga ropade då ”It’s true!” från publiken.

Christian Bale tackade satan

Christian Bale tog hem priset för bästa manliga skådespelare i en musikal– eller komedifilm för rollen som USA:s förre vicepresident Dick Cheney i ”Vice” och tackade … satan. ”Tack satan för att du har inspirerat mig till hur jag ska spela den här rollen”, sa han.

”Bohemian rhapsody” och ”Green book” blev vinnarna

”A star is born” var nominerad till flera priser, men kammade bara hem ett, när Lady Gaga fick pris för bästa originalsång i en film för ”Shallow”. ”Bohemian rhapsody” vann för bästa dramafilm och ”Green book” för bästa komedi/musikalfilm.

 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset