Kylie Jenner innehar nu rekordet i världens mest gillade inlägg på Instagram.
Kylie Jenner innehar nu rekordet i världens mest gillade inlägg på Instagram.

Beyoncés bild på gravidmagen var länge ohotad etta bland världens mest uppskattade inlägg på Instagram, men nu har hon petats från tronen. Ny etta är Kylie Jenner, som tidigare i veckan lade upp en bild på sin nyfödde bebis.

Tidigare i veckan lade Kylie Jenner upp en bild på Instagram där hon avslöjade namnet på sin nyfödde dotter, Stormi Webster. Dryga veckan senare har den seglat upp till att bli den mest gillade bilden någonsin på Instagram.

I skrivande stund har bilden över 16 miljoner ”likes”. Det kan jämföras med Beyoncés bild på sin gravidmage, som korades till världens mest gillade 2017, som i skrivande stund har 11,2 miljoner likes.

stormi webster 👼🏽

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Stormi Webster föddes den 1 februari, och är dotter till Kylie Jenner och rapparen Travis Scotts. Paret höll länge graviditeten hemlig från media, men den 4 februari gick paret själva ut med nyheten, som uppenbarligen slagit ner som en bomb världen över.

LÄS MER: Kardashian och West har fått barn

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Instagram