Pojken ska ha blivit ombedd att "vända andra kinden till". Bilden är en genrebild och har ingenting med artikeln att göra.
Pojken ska ha blivit ombedd att "vända andra kinden till". Bilden är en genrebild och har ingenting med artikeln att göra.

En 12-årig pojke våldtogs och sexuellt ofredades av elever på en kristen privatskola i amerikanska Tennessee, enligt en stämningsansökan. När pojken berättat om det ska rektorn bland annat ha bett honom att ”vända andra kinden till”.

När den 12-åriga pojken gick i sjätte klass ska fyra andra elever, 14 och 15 år gamla, ha sexuellt ofredat och våldtagit honom flera gånger. Det menar pojkens mamma, som lämnat in en stämningsansökan mot den kristna privatskolan, rapporterar The Independent.

En av eleverna ska bland annat ha tvingat 12-åringen till oralsex.

LÄS MER: HD tar upp Facebook-våldtäkt

När pojken berättat om händelserna för rektorn ska han ha fått svaret att ”vända andra kinden till” och att ”allt som händer i Guds kungarike händer för en anledning”.

En annan anställd ska i samtal med mamman sagt ”att anmäla det här är nog inte den bästa saken att göra, det här är inte hur kristna institutioner hanterar såna här saker”.

Enligt stämningsansökan vill mamman ha 30 miljoner dollar i skadestånd.

LÄS MER: Band fast och våldtog kvinna flera gånger – döms till fem års fängelse

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset