Så här ser Bob Odenkirk utan mössa och solglasögon.
Så här ser Bob Odenkirk utan mössa och solglasögon.

Tv-serien ”Fargo” spelas in i Calgary i Kanada. Global News skickade ut en reporter för att göra ett reportage från inspelningsplatsen. Han i sin tur stannar en man på gatan och gör en intervju – utan att vara medveten om att personen med solglasögon och mössa är en av seriens största stjärnor.

Se reporterns kändismiss

En reporter stoppar en man på gatan och börjar prata om inspelningen av ”Fargo”. Varför spelar de in just där? Vilken roll gör han? Mannen svarar tillmötesgående. Under hela intervjun är reportern ovetande om att han intervjuar Bob Odenkirk, en av seriens stora stjärnor och även känd från ”Breaking bad”. 

Läser upp känd "Pulp fiction"-monolog

För 20 år sedan kom Quentin Tarantinos kultrulle ”Pulp fiction”. I den reciterar Samuel L. Jackson ett stycke ur bibeln. När filmstjärnan gästade Graham Nortons program på BBC ombads han att läsa upp det stycket igen. Så här lät det.

Beyoncés hitlåt i teatertolkning

Hur skulle Beyoncés låttexter låta om de framfördes som dramatiska monologer? Det har skådespelaren Nina Milin tagit reda på. Hon läser upp flera av stjärnans texter som de skulle låta på teatern. Titta på klippet för att se låten ”Irreplaceable” tolkad som en ”Beyoncelogue”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Länktips