Bilden har ingenting med händelsen att göra.
Bilden har ingenting med händelsen att göra.

Under lördagen greps tre personer i amerikanska Hillsborough efter att en kvinna och dennes barn hittats instängda i sitt eget hem. Kvinnan, som hade slagits över hela kroppen, misstänks ha utsatts för brottet av sin man och dennes föräldrar, som rest till USA från Indien för att "rådge och disciplinera" kvinnan.

Efter att ha stängts in i sitt eget hem ska kvinnan ha ringt sina föräldrar som i sin tur kontaktade polis, rapporterar Tampa bay times.

LÄS MER: Här får män som slår sin fru hjälp

När polisen anlände till huset kunde de bekräfta att det fanns människor där, men ingen svarade när de knackade. Till slut försökte en 33-årig kvinna öppna dörren, och skrek efter polis att rädda henne och hennes barn. Kvinnans man försökte stänga dörren, men greps. Det gjorde även mannens föräldrar, som också befann sig i huset.

Den 33-åriga kvinnan beskrevs av polis som att hon hade sår och skador över hela kroppen. Efter ett bråk under fredagskvällen uppges hon ha slagits av sin man samtidigt som hon hållits fast av hans föräldrar. När hon försökte försvara sig slogs hon även av mannens föräldrar, och mannen hotade med att hugga henne med en kökskniv. I samband med misshandeln ska även parets barn ha råkat få ett slag i ansiktet innan det bars in i ett annat rum.

Enligt polis ska mannens föräldrar rest från Indien för att ”rådge och disciplinera” kvinnan eftersom mannen ansåg att hans fru var olydig. Alla tre är nu häktade misstänkta för en serie olika brott, bland annat grov misshandel. Kvinnan och det ettåriga barnet har flyttats till ett kvinnohem.

LÄS MER: Rätten: Misshandel av otrogen fru inte lika allvarligt

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Misshandel