18-åringen söks av myndigheter i Tarrant sedan han och hans mamma anmälts saknade tidigare i december.
18-åringen söks av myndigheter i Tarrant sedan han och hans mamma anmälts saknade tidigare i december.

En 18-åring dödade fyra personer under en fyllekörning. En psykolog har kallat honom så rik och bortskämd att han inte kan skilja på rätt och fel.

Nu har den unge mannen gripits i Mexiko, dit han åkt efter att ha dömts villkorligt för att ha dödat fyra personer under en fyllekörning i USA, rapporterar tv-bolaget CNN.

► LÄS MER: Rattfull tre gånger på tre timmar

Den gripnes tillstånd har beskrivits som "affluenza", en blandning av engelskans affluent (förmögen) och influenza (influensa).

Händelsen inträffade när den nu unge mannen var en 16-årig pojke, och vid tillfället körde han med sin pickup rakt in i en grupp människor som försökte att hjälpa en kvinna som fått motorstopp på sin bil i Texas. Då hade han tre gånger mer alkohol i blodet än den tillåtna gränsen samt spår av Valium.

► LÄS MER: Filmade sig själv körandes rattfull

18-åringen söks av myndigheter i Tarrant sedan han och hans mamma anmälts saknade tidigare i december. Sheriffen Dee Anderson säger att man tror att den unge mannen flydde när distriktsåklagaren började granska en film som postats via Twitter. Där syns 18-åringen klappa i händerna samtidigt som hans vänner spelar ölpingis.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott