Robbie Williams bör byta skräddare - hans kläder var alldeles för stora när han kom till Sydafrika för sin turnépremiär. Det anser i alla fall Abdul-Ghanie Karriem som i veckan kallades till lyxhotellet Mount Nelson i Kapstaden för att sy om popstjärnans kläder.
- Hans kavaj var 20 centimeter för långa och alldeles för stor, säger den sydafrikanske skräddaren till tidningen Saturday Argus. Han tvivlar på att de ens tagit mått på popstjärnan.

BARNEN ÖVERLYCKLIGA
Karriem medger att han inte visste vem Williams var när han kom till hotellet och han blev inte mindre konfunderad när receptionisten sa att ingen Mr Williams var inbokad. De skickade honom till och med till ett annat hotell. Allt löste sig till slut och den gamle skräddaren säger att hans barn blev överlyckliga när de fick höra vem han just hade träffat.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset