Robin Nguyen, 19, skrapade fram 2,5 miljoner på triss.
Robin Nguyen, 19, skrapade fram 2,5 miljoner på triss.

Robin Nguyen från Skåne skrapade fram 2,5 miljoner kronor i TV4 Nyhetsmorgon – och firade med segerdans i direktsändning. ”Det känns otroligt, man är bara lycklig” säger Robin Nguyen till Metro.

Redan i januari skrapade Robin Nguyen från skånska Ramlösa den trisslott som fyra månader senare skulle göra honom till miljonär.  

På tisdagsmorgonen var det dags för 19-åringen att direktsändning i TV 4 Nyhetsmorgon få veta vad vinsten skulle landa på. 

Och när det stod klart att han hade vunnit hela 2,5 miljoner kronor såg han först chockad ut, men svarade därefter artigt att det nog kommer att bli lite firande ikväll.

– Jag visste inte riktigt vad jag skulle tänka, det sjönk inte in förrän lite senare. Men det känns otroligt, man är bara lycklig, säger Robin Nguyen till Metro.

När programledarna lämnade honom för att gå vidare till nästa programpunkt fick tittarna se hur 19-åringen gjorde en liten skönt segerdans i bakgrunden.

– Jag var inte medveten om att kamerorna var igång och firade lite för mig själv. Jag brukar köra den dansen när det är något skoj på gång, säger Robin Nguyen. 

Han berättar att massor av kompisar har hört av sig och grattat, och säger att det blir något slags firande tillsammans med familjen i Helsingborg ikväll. 

Vad ska du göra med vinsten?

– Jag kommer att unna mig lite grejer, vad har jag inte bestämt ännu. Sedan kommer jag att spara resten till framtiden, säger Robin Nguyen, som i höst flyttar till Halmstad för att plugga IT-säkerhet.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset