Giftassugen? Då kanske du ska fråga Ronaldo om han vill vara bestman.

Det finns bestmän – och så finns det Cristiano Ronaldo. När hans agent Jorge Mendes gifte sig skippade Real Madrid-stjärnan Orrefors-vaserna och fallskärmshoppen och gav bort en ö i Medelhavet. 

När Mendes gifte sig på söndagen var stjärnor som Pepe och Fabio Coentrao bland de 400 gästerna, skriver Yahoo Sports. Men mannen som av många anses vara den störste – i konkurrens med Leo Messi – skulle såklart vara värst. 

 LÄS MER: Kom om köp egen ö i Stockholms skärgård för 65 miljoner

Krisande Grekland har i ett försök att få in pengar till statskassan börjat sälja av några av sina tusentals öar och det är en av dessa som Ronaldo köpte som gåva till agenten och nära vännen. 

Prislappen för öarna börjar på strax under 30 miljoner kronor och slutar på strax över en halv miljard. Hur mycket Ronaldo betalat för ön och hur stor den är är oklart, men det är väl ingen som tror att han valt någon av de billigaste. 


Men då har han också sin agent att tacka för mycket, även om guldfötterna så klart gjort det lätt för Jorge Mendes. Ronaldo var enligt Forbes den näst bäst betalda idrottsmannen i världen efter boxaren Floyd Mayweather. Enligt Celebrity Net worth har han en förmögenhet på 2,4 miljarder kronor. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset