Snacka om nödsituation. Passagerare på Ryanairs plan fick hålla sig – personalen hade nämligen glömt toapapper.

Det var förra söndagen som passagerarna på planet från spanska Murcia till London under säkerhetsdemonstrationen fick veta att de inte skulle få gå på toaletten under hela flighten. Inte heller skulle det finnas någon mjölk ombord, berättade personalen, men att dricka så lite som möjligt kanske ändå är en bra idé på ett plan utan toa. 

– Vår besättning förklarade att för passagerarna att de ville prioritera att komma i tid till London framför att vänta på de här varorna, säger en talesperson för flygbolaget till Daily Mail.

En passagerare vid namn Shaun säger till The Sun att alla hade skräckslagna miner när de fick höra att de inte kunde gå på toa under flighten.

Flygtiden mellan Murcia och London är nästan tre timmar, vilket kan innebära att det är kämpigt för många att hålla sig, särskilt om man inte varit på toa på flygplatsen precis innan boarding. 

Ryanair säger att det var deras spanska samarbetspartner som hade missat att fylla på toapapper och mjölk men ber om ursäkt till passagerarna.

Det är inte första gången Ryanair haft missnöjda passagerare. Lågprisbolaget hamnar ständigt i botten på nöjdhetsrankingar. När bolaget startade ett twitterkonto för att förbättra sin kommunikation överöstes de av hat och kallades bland annat ”resandets dödsätare”.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset