Nu är nästa superrätt här – blandningen mellan en taco och en donut. Vi håller tummarna för att den här matdrömmen snart kommer till Sverige.

BarryAbrams/Imgur

Idén är simpel – donutdeg med tacofyllning.

BarryAbrams/Imgur

Med hjälp av den här hemgjorda donut-skäraren skapade Dylan sin matdröm.

Semmelwrapen, släng dig i väggen. Nu dreglar vi över en ny mathybrid som förhoppningsvis är här för att stanna. Tänk dig att en krispig munk gifter sig med en fyllig taco – det är resultatet av Dylans tretton år långa process för att uppnå sin kulinariska dröm.

Dylan fick idén om en tacodonut redan som 15-åring, men det var inte förrän nu, tretton år senare, som drömmen blev verklighet. Reddit-användaren barryadams visar steg för steg hur Dylan gick till väga för att skapa sitt mästerverk. 

För att kunna skära degen så att köttfyllningen fick plats i mitten krävdes en ny sorts donut-skärare som inte fanns på marknaden. Dylan skapade därför en egen variant med hjälp av en 3d-skrivare. Nästa steg var att forma degen och tillföra fyllningen. Efter att sedan ha tryckt ihop halvorna, friterat munkarna och garnerad dem med ost, gräddfil, stark sås och guacamole blev resultatet så här:

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset