Super Bowl går att se även på svensk tv.
Super Bowl går att se även på svensk tv.

Det är dags för världens största idrottsevenemang – årets Super Bowl, som blir den 51:a i raden. Här kan du se sportfesten om du befinner dig på svensk mark.

Natten mellan söndag och måndag svensk tid är det dags för årets Super Bowl. Den sportintresserade som befinner sig i Sverige kan se showen på TV3 med start klockan 23.30. I USA är det tv-kanalen Fox som står för sändningen.

Super Bowl, som blir avslutet på NFL-säsongen, sänds från NRG Stadium i Houston, Texas, USA.

Som vanligt är mellanakten en stor snackis och i år är det Lady Gaga som blir huvudnumret, vilket blir världsartistens andra gång att gästa showen, vars fulla namn är Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show. Förra året sjöng hon nationalsången, som i år i stället kommer att framföras av countrysångaren Luke Bryan.

LÄS MER: Lady Gaga tar plats på Super Bowl

LÄS MER: Vad är egentligen grejen med Super Bowl?

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Super Bowl