Skådespelaren Randy Quaid säger sig fly från gruppen "Hollywood star whackers" som är ute efter att döda honom.
Skådespelaren Randy Quaid säger sig fly från gruppen "Hollywood star whackers" som är ute efter att döda honom.

För fem år sedan ansökte han om flyktingstatus i Kanada då han ansåg sig vara förföljd av en hemlig mördargrupp han kallar för "Hollywood star whackers". I helgen greps han av polis i Vermont, USA, efter att ha försökt smita över gränsen från grannlandet.

Skådespelaren Randy Quaid, känd från filmer som ”Independence day” och ”Ett päron till farsa” har återigen fångats av lagens långa arm efter att tillsammans med sin fru, Evi, försökt smita in till USA från Kanada, skriver Washington post.

Händelsen är bara en i raden för den tidigare Oscarsnominerade och Golden globevinnande skådespelaren som för fem år sedan sökte flyktingstatus i Kanada då han ansåg sig vara förföljd av gruppen ”Hollywood star whackers”. Enligt honom ligger gruppen bakom bland annat Heath Ledger och David Carradines dödsfall, och de är nu på jakt efter honom och hans fru.


►LÄS MER: Skådespelare var "mördare" på tv – pekas ut som verklig mördare

För endast några dagar sedan uppgav kanadensiska myndigheter att skådespelaren och hans fru skulle bli deporterade, men de greps alltså vid gränsen då de även är efterlysta i Kalifornien för ett brott de begått 2010. Paret ockuperade och vandaliserade då ett hus i Santa Barbara som de tidigare ägde, uppger polisen i Vermont för Associated press.

►LÄS MER: Efter klacktvånget – nu protesterar stjärnorna i Cannes

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset