Socialdemokraterna Ewa Lantz, Tarus Nahashon och Annica Grimlund delade ut hållare till SL-kortet vid Skärsätra station.
Socialdemokraterna Ewa Lantz, Tarus Nahashon och Annica Grimlund delade ut hållare till SL-kortet vid Skärsätra station.

Under tisdagen stod Lidingös socialdemokrater på perrongerna längs Lidingöbanan och delade ut hållare till SL-kortet med en uppmaning till öns styrande partier - Rör inte mitt tåg! (s)- ordföranden på Lidingö, Annica Grimlund stod vid Skärsätra station under några morgontimmar, tillsammans med Ewa Lantz och Tarus Nahashon.
- Vi har delat ut 2500 hållare totalt utmed Lidingöbanan och fått massor med stöd för vår uppfattning, sa Annica Grimlund.

UNDERSTRYKER VALLÖFTE
Det socialdemokratiska oppositionsrådet Magnus Brandel stod vid Breviks station:
- På det här sättet understryker vi vårt vallöfte att till varje pris slå vakt om Lidingötåget. Den röda SL-korthållaren är en påminnelse om att vårt tåg inte på något sätt är en självklarhet i framtiden om moderaterna och folkpartiet får fortsätta och styra på egen hand. Dessa partiers politik att skjuta över ansvaret för skötseln av bron, leder till att vi inte får några nya tåg och rätt vad det är kommer SL att tröttna på senfärdigheten från stadens sida.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset