Sam tros vara i femtioårs-åldern och en läkarundersökning visar att hon har drabbats av äggstockscancer.
Sam tros vara i femtioårs-åldern och en läkarundersökning visar att hon har drabbats av äggstockscancer.

”Sam” tros var i 50-årsåldern men har ingen aning om vem hon här eller var ifrån hon kommer. FBI har engagerat sig i jakten på hennes identitet och nu sprids hennes historia på sociala medier.

Den amerikanska polisen och FBI i Kalifornien har fått upp ögonen för kvinna som kallar sig ”Sam”. Hon påträffades av polis på gatan i Carlsbad, Kalifornien där hon irrade runt utan några dokument som kan styrka hennes identitet, rapporterar NBC New York.

Själv har hon ingen aning om vem hon är. Enligt polisen har Sam drabbats av minnesförlust och läkarundersökningen visar att hon har långt gången äggstockscancer.

– Det känns som jag har en tjock dimma över mina minnen som jag inte kan se igenom. Jag kan inte minnas någonting. Hur kom jag hit? Jag hade ingenting på mig, inga smycken, ingen väska, ingenting, säger hon till NBC.

LÄS MER: Amerikanske Michael vaknade upp som svensk

Sam pratar engelska med australiensisk brytning och uppger att hon känner en anknytning till Perth men även Hawaii där hon tror att hon har varit flera gånger. FBI har försökt att identifiera Sam med ansiktsigenkänning i databaser – men hittills har de inte fått någon träff.

Nu har flera människor på sociala medier engagerat sig i jakten på kvinnans identitet och sjukhuset där hon vårdas har startat en Facebook-sida för att hjälpa henne att få in tips. Interpol har även startat en sida där man efterlyser information om Sam.

– Jag hoppas att någon känner igen mig, säger hon.

LÄS MER:    Såg sig själv på Efterlyst – gav upp

Please private message me if you have any information... I may miss your comments ..and please only pm with information...

Posted by Found Woman with Amnesia-Help Find Her Family on  den 29 juni 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset