Fitnessbloggaren och modellen Sandra Reiche, 28, har tröttnat på att få bilder på främmande mäns snoppar skickade till sig. I ett Facebookklipp som setts av tusentals kräver hon ett stopp på ”snöpper” i sin inkorg.

Sandra Reiche / facebook.com/sandra.reiche87

"Nästan varannan dag när man vaknar upp och ska kolla sin inkorg så är det en snopp där", säger hon i videoklippet som setts över 190 000 gånger sedan det lades upp i tisdags.

Att vakna upp en morgon och mötas av en okänd mans penis i sin inkorg innan man ens fått i sig frukost är inte vardag för det flesta. Men för Sandra Reiche händer det i tid och otid – och nu har hon fått nog.

I ett videoinlägg, som fått rejäl spridning på Facebook kräver Sandra ”ett stopp på alla dessa snöpper i min inkorg”. 

– I dag tänkte jag faktiskt ta uti med ett stort problem i dagens samhälle, nämligen alla dessa envist skickandes av snöpper hit och dit. Nästan varannan dag när man vaknar upp och ska kolla sin inkorg så är det en snopp där, säger hon i videoklippet som setts över 190 000 gånger sedan det lades upp i tisdags.

LÄS MER: Melvin, 3, i uppmärksammat Facebook-inlägg: "Benen orkar inte bära mig"

Den kan vara liten och skrynkig, se ut som en flugsvamp eller tillhöra en man som tydligt verkar vara i en relation. Det spelar ingen roll hur den ser ut, de skickas ändå, berättar hon. Och hon har fått dem i flera år, men de senaste åren har det eskalerat.

– Jag får hur många snoppbilder som helst i min inkorg så jag tänkte helt enkelt att jag skulle lägga upp en film där jag ber dem sluta. Jag blir inte chockad längre. säger hon till Metro.

I inlägget och till Metro säger hon att hon inte kan förstå varför hon får bilderna och vad männen vill uppnå med att skicka dem. 

Hon säger också att hon tror att det hela är väldigt vanligt. 

– Jag har fått hur mycket mejl som helst från tjejer som tackar för att jag går ut och berättar om det och säger som det är. Min tanke var att lägga upp en video och hota lite. Bilder finns ju kvar och går att skicka till flickvänner och mammor.

Dock säger hon att det ska till mycket för att hon faktiskt skulle få för sig att skicka vidare någon av snoppbilderna.

– Men jag hoppas att de som gör det tänker efter. 

Nu vill jag få ett stopp på alla dessa snöpper i min inkorg..

Posted by Sandra Reiche on Tuesday, June 2, 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset