Polisen har  skapat en kompositbild av gärningsmannen efter Sannas signalement. 
Polisen har  skapat en kompositbild av gärningsmannen efter Sannas signalement. 

Sanna blev våldtagen av en äldre man i somras. Nu släpper polisen en fantombild på gärningsmannen. ”Vi behöver hjälp med att hitta ett namn, så att Sanna ska få upprättelse”, säger polisen till Brottsplats Sverige.

Det var den andra juli i år som Sanna var ute och promenerade i Landskrona. Klockan var närmare elva på kvällen och hon var på väg hem när en äldre man plötsligt stoppade henne på vägen. Eftersom Sanna hade hörlurar i öronen hörde hon inte vad han sa. Strax efter att hon tog ut lurarna slog mannen ner henne på marken och våldtog henne, något som hon berättar om i torsdagskvällens avsnitt av "Brottsplats Sverige" i TV4.

– Han säger hela tiden att han ska döda mig men jag rör inte på mig. Man tror man är så stark i en sån situation att man ska rivas och man ska skrika och men det är man inte, säger Sanna till  tv-programmet . 

Det sista hon minns är att hon får syn på en mörk Volvo som kör emot henne. 

– Jag fick en sån fruktansvärd panik. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen och sen så sätter dem på blåljusen och så ser man att det är polisen och tårarna bara sprutade på en och man känner att man inte behöver vara rädd.

►LÄS MER: Sabina, 26, bjöds på drink – blev drogad och våldtagen

Efter händelsen har hon knappt kunna sova om nätterna.

– Man drömmer liksom om och om och om igen och känner liksom hans tyngd på sin kropp typ som att täcket väger 100 kilo, som att man inte kan andas det är det värsta som finns, säger hon. 

Nu går polisen ut med en fantombild på våldtäktsmannen i hopp om att få in fler tips. 

– Vi har knackat dörr i området och förhört vittnen. Sanna gav väldigt goda signalement så vi bestämde oss för att göra en kompositbild. Vi behöver hjälp med att hitta ett namn. Så att sanna ska få upprättelse, säger polisen Mattias Lindström.

Sanna heter egentligen något annat. 

►LÄS MER: Fia: Jag trodde aldrig att jag skulle bli våldtagen

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott Tv