De tysta flygningarna testas under perioden maj till september på SAS samtliga inrikesavgångar och flyg inom Skandinavien.
De tysta flygningarna testas under perioden maj till september på SAS samtliga inrikesavgångar och flyg inom Skandinavien.

SAS lanserar tysta flygningar för resenärer som vill ha lugn och ro. ”Vi samtalar ständigt med våra mest frekventa kunder och vet att de föredrar sitt morgonkaffe i stillhet”, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS till Expressen.

Nu kommer det att bli tystare på bolagets flygningar innan klockan nio på morgonen. SAS lanserar nämligen Silent Morning Flights vilket innebär att det blir tyst i kabinhögtalarna efter att besättningen hälsat välkomna och säkerhetsgenomgången genomförts fram till strax inför landning, skriver Expressen.

►LÄS MER: Ben, 25, saknar ett hem – men flyger första klass världen runt

De tysta flygningarna testas under perioden maj till september på SAS samtliga inrikesavgångar och flyg inom Skandinavien.

– Vi kallar det Silent Morning Flights och det införs för att våra kunder skall kunna utnyttja sin tid på morgonflyget till det de själva vill – sova, läsa, avnjuta sin frukost eller förbereda sin arbetsdag, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS till Expressen.

►LÄS MER: Melanie och Tobias sålde allt – reser nu jorden runt och äter frukt

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset