Bilden har ingenting med texten att göra.
Bilden har ingenting med texten att göra.

Mannen hörde att någon i hemmatrakterna kammat hem storvinsten. När han sedan såg vinnarraden i tidningen fick han en chock.

När mannen i 50-årsåldern i Borås såg den bekanta raden på Eurojackpot i en artikel på Borås Tidning fick han en chock och rättade genast sitt eget spel.

När han sedan fick ett telefonsamtal från Svenska spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, stod allting helt klart. Han hade vunnit.

Och vinsten? 30 815 831 kronor.

– Det här är så otroligt! Det går inte riktigt att ta in, säger mannen, som vill vara anonym, i ett pressmeddelande från Svenska spel.

Han berättar att han ska börja med att ”njuta ett tag” och få tid att landa. Sedan ska han införskaffa nya golfklubbor och målarfärg till att måla om hemma. Men i kväll kommer han fira med champagne.

– För en helt vanlig heltidsarbetande västgöte är det en obeskrivlig känsla som gör att framtiden ekonomiskt skapar möjligheter utöver allt, säger mannen.

Han kommer nu skickas till Visby där han ska få ekonomisk rådgivning.

– Han var jätteglad men samtidigt skärrad och skakis. Att gå från nio kronor på kontot till 30,8 miljoner går inte att beskriva. Som han själv sa måste man nog lugna ner sig och samla ihop sig lite, säger Pierre Jonsson på Svenska spel till Borås Tidning.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset