Stater och företag suddar ibland bort pinsamma misstag från fotografier och ibland slår det tillbaka med full kraft när fejkandet avslöjas.

Du kanske har sett bilden från den amerikanska ledningen i det så kallade situationsrummet när Usama bin Ladin dödas av elitsoldater. Det finns två kvinnor i rummet och det klarade inte konservativa medier av. Lösningen? Att sudda bort dem.

Och det är inte första gången som fejkade bilder används. Se fler kända foton i bildspelet!

LÄS MER:

►Så här genomskådar du fejkade bilder och låtsasnyheter

AP Photo/The White House, Pete Souza
Bilden på president Barack Obama som tillsammans med tolv medarbetare koncentrerat följde jakten på bin Ladin från Vita huset spreds snabbt över världen.
Även till New York-tidningen Di-Tzeitung, som vänder sig till konservativa judar. Men här hade medarbetarna reducerats till tio – rummets enda kvinnor, utrikesminister Hillary Clinton och antiterrorchefen Audrey Tomason ansågs för sexuellt upphetsande.
BP hade fullt upp efter den katastrofala oljeläckan i Mexikanska gulfen 2010.
Men inte riktigt så fullt upp som deras bilder ville påskina. En blogg kunde avslöja att oljejätten fejkat ett foto så att det såg ut som att man hade bättre koll än man hade.
AP Photo/Sepah News
Irans missiltest såg mycket pampigt ut.
Men eftersom en av raketerna inte fungerade så stoppade man helt enkelt dit en på bilden.
AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
Egyptens Hosni Mubarak, Israels Benjamin Netanyahu, USA:s Barack Obama, palestiniernas president Mahmoud Abbas och Jordaniens kung Abdullah II på väg ner för röda mattan i Vita huset.
Men i egyptiska medier fick plötsligt den egyptiske presidenten en framskjuten placering.
Hajar på rymmen under en översvämning i Torontos tunnelbanesystem 2012?
Nej, hajarna var ditritade.
När Usama bin Ladin sköts ihjäl av amerikanska elitstyrkor i Pakistan spreds kort därpå en bild av hans lik. Men den visade sig vara fejk.
Oron över ovädret Sandy var stor i New York, och inte så konstigt med tanke på att bilder som denna spreds på nätet.
Men för den som sett katastroffilmen The day after tomorrow så är det en välbekant scen från filmens värld.
Den här reklamen trycktes i Polen.
Men såg ut så här i original.
Oprahs huvud placerades på 60-talsstjärnan Ann-Margrets kropp när hon skulle pryda omslaget till tidningen Tv guide i USA.
Kanske inte alla känner till att den amerikanske presidenten Abraham Lincoln lånat plats för sitt huvud på konstnären John Calhouns kropp.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset