Auguste "Semmler" Massonnat och Anders Blume har varit ett självklart inslag på stora CS:GO-event.
Auguste "Semmler" Massonnat och Anders Blume har varit ett självklart inslag på stora CS:GO-event.

Den folkkära kommentatorduon jobbar på skilda håll. Nu berättar Auguste "Semmler" Massonnat om varför och vad som krävs för att vi någonsin ska få se dem tillsammans igen.

Den uppmärksamme har kanske lagt märke till att den ikoniska kommentatorduon bestående av Auguste ”Semmler” Massonnat och Anders Blume inte varit komplett under flera stora Counter strike-evenemang.

Från att tidigare ha varit ett lika viktigt element i tävlingsscenen som spelarna själva har vi fått vänja oss vid Jason ”moses” O’Tool vid sidan av den uppskattade dansken Blume. Inget ont om det. Men många har nog funderat över vad det är som har hänt.

LÄS MER: Semmler om tuffa tiden: ”Jag började ifrågasätta allt”

I ett poddavsnitt av The score esports berätta Auguste ”Semmler” Massonnat själv om avbrottet.

”Anders och jag har en paus. Han kommenterar med Moses just nu medan jag utforskar olika projekt som till exempel soffan som vi hade under Malmö och andra projekt som kommer mot slutet av året”, säger han i podden.

Under Dreamhack masters i Malmö hade Auguste ”Semmler” Massonnat en alternativ studio tillsammans med Duncan ”Thorin” Shields på plattformen Znipe.tv. Ett betydligt mer avslappnat format än de som i dag är standard på de stora tävlingarna och ett format som Massonnat tidigare berättat för Metro att han uppskattar.

LÄS MER: Semmler vill hitta tillbaka till plojet i e-sportstudion

Frågan är om den folkkära duon någonsin kommer tillbaka för att riva av fler oförglömliga referat under matcherna. På det kan Semmler inte ge ett säkert svar.

”Jag tror att om vi vill förenas igen så gör vi det. Om vi inte vill det så gör vi det inte. Men just nu så ser jag det som att jag är frilans och att jag kan göra vad jag vill göra”, säger Auguste ”Semmler” Massonnat.

För fansen finns alltså inget annat att göra än att hoppas på en återförening i framtiden.

LÄS MER: Semmler: Så blir du en bättre spelare

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset