Enligt mannen handlar det om en kärleksrelation. Huset på bilden har ingenting med incidenten att göra.
Enligt mannen handlar det om en kärleksrelation. Huset på bilden har ingenting med incidenten att göra.

En 65-årig man står åtalad för att ha onanerat öppet i ett fönster. Grannarna mitt emot menar att det ska ha skett vid minst 42 tillfällen – och nu åtalas mannen för sexuellt ofredande.

Den 65-åriga mannen i Norrköping menar själv att det hela handlar om en kärlekshistoria och att handlingarna inte alls varit illa menat, skriver Folkbladet.

Enligt grannarna ska mannen ha onanerat öppet i ett fönster vid minst 42 tillfällen. En kvinna, som sett honom flertalet gånger, uppger  i förhör att det nödvändigtvis inte varit riktat mot just henne – men tycker ändå att det varit obehagligt. Incidenterna ska pågått sedan ungefär 2,5 år tillbaka. Hon berättar att familjen numera väljer att ha persiennerna neddragna för att slippa se mannen.

LÄS MER: Blottare avslöjad av Google-bilden 

– Jag lider inte, jag blir bara lite äcklad. Det är sådant avstånd så jag ser inte vad han gör. Jag ser inte ansiktet, inga uttryck. Men jag anar vad han gör, säger kvinnan enligt Folkbladet.

Nu står mannen åtalad för sexuellt ofredande. Enligt målsägande har mannen till en början onanerat i fönstret en gång i veckan, för att sedan eskalera till två, tre gånger i veckan.

Mannen medger att han onanerat men hävdar att det är ett missförstånd – att handlingarna varit riktade mot en kvinna i grannhuset som han har en sexuell fönsterrelation med.

LÄS MER: Se den kritiserade reklamfilmen: ”Sexuellt ofredande normaliseras”

– Jag erkänner att jag uppträtt olämpligt, men utan att mena att vara störande. Jag har inte velat stöta mig med andra. Men jag får ju stå för mina handlingar, säger mannen.

Kvinnan i fråga som mannen menar att han ska ha haft en sexuell relation med har ännu inte kunnat identifieras – ingen vill kännas vid historien. Enligt mannen ska detta bero på att kvinnan tycker att situationen är pinsam.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset