På trampolinparken Jump finns mycket roligt.
På trampolinparken Jump finns mycket roligt.

Nu när graderna börjar krypa ännu närmare 0-sträcket och soltimmarna är cirka inga är det viktigt att hålla sig underhållen och glad. Vad som gör en glad är ju olika så här kommer ett gäng aktiviteter att underhålla sig med på vintern 2017.

Laserdome
Laserdome har varit en klassisk plats sen jag var liten. Här springer man runt med västar och futuristiska laservapen i händerna och tävlar och vem som kan skjuta flest. Laserdome är inte för den som skräms av trånga och mörka utrymmen och något stressig miljö men en dröm för den som vill springa runt, gömma sig och bråka med småbarn som är bättre än en själv.

LÄS MER: Här är Malmös bästa karaokeställen

Biljardhuset
Biljardhuset på Monbijougatan är inte helt enkelt att hitta till men har också alltid varit där, lite som Narnias ingång/Perrong 9 3/4 eller i huvudet på John Malkovich. Här finns en massa biljardbord, shuffleboard, darts och en riktigt blandad crowd. De har öppet hela veckan och ölen är billig = bra plats.

Race House
Att köra gokart är extremt kul men också lite läskigt tycker jag. På Race House finns Sveriges längsta inomhusbana (416 m!!!) där man kör på asfaltsunderlag. Vill man köra ensam är min rekommendation att gå dit när de öppnar och man kan också boka för stora sällskap. Det finns även kaffe, läsk och sportdryck att köpa på plats.

Kockums ishall
Kockums ishall har sen några veckor tillbaka öppet för allmänheten. På onsdagar är det allmän hockeykväll och på helgerna är det allmän skridskoåkning. Man kan hyra skridskor och eventuell utrustning på plats. Ta med dig mackor och varm choklad och låt fötterna frysa till isbitar. Ps. hockeykvällarna är för de som älskar hockey, den allmänna åkningen är för oss som vill lajva konståkning.

Jump
Jump är en extremt stor trampolinpark där stora och små kan leka, öva volter och kasta skumgummibollar på vänner och kanske främlingar. Det är en perfekt anledning att unna sig ett par sockiplast, leka ninja och Jägersro.

Sherlocked
För den som vill lösa mysterier och uppdrag på tid och samtidigt vända upp och ner på ett rum är Sherlocked en perfekt grej att ge sig på. Jag vill inte ge så mycket information men det är en typiskt toppen grej att göra i grupp en kall kväll i november.

LÄS MER: Här är Malmös bästa kaféer 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Malmö helgtips