En tittare ville att Shawn Mendes skulle berätta fem saker om sig själv som ingen visste. Efter lite betänketid avslöjade han bland annat hur hans stortår ser ut.

I Metros "Fråga mig" besvarade Shawn Mendes tittarnas frågor om allt mellan himmel och jord, bland annat vem hans kändiscrush är och vad han är mest rädd för. En tittare frågade om Mendes kunde avslöja fem saker som ingen vet om honom och efter att han funderat lite räknade han upp några hemliga fakta om sig själv. 

– Jag har väldigt mycket hår på mina stortår, det är något som förvånar många. 

Mendes avslöjade även att hans ärr på kinden är ett minne från när i ynge år försökte raka sig och skar sig av misstag. Han har även ett annat kännetecken på sin kropp som vanligtvis är dolt under tröjan. I klippet ovan avslöjat han vad det är och att hans syster har ett exakt likadant. 

–Det är rätt häftigt, säger han. 

►SE HELA UTFRÅGNINGEN AV SHAWN MENDES HÄR

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje