Shawn Mendes är gäst i "Fråga mig" i dag klockan 12.00. Ställ dina frågor redan nu.
Shawn Mendes är gäst i "Fråga mig" i dag klockan 12.00. Ställ dina frågor redan nu.

Som första internationella gäst i "Fråga mig" är Metro glada över att presentera Shawn Mendes i dag klockan 12.00. Vad undrar du om den kanadensiska popstjärnan? Ställ dina frågor här.

Den populära 17-åringen som gästar Metros "Fråga mig" i dag har över 9 miljoner följare på Instagram. Han är känd för att flitigt kommunicera med sina fans, och den svenska skaran verkar han gilla extra mycket.

– Mina svenska fans är fantastiska, de är så starka, sa Shawn i en intervju med Aftonbladet vid hans första Sverigebesök förra året.

►LÄS MER: Klart: Shawn Mendes till Fråga mig

Inför "Fråga mig" senare i dag förväntas många frågor om den unga popsensationen spikraka karriär. Men han själv känner inte att han är så speciell utan benämner sig som en vanlig kille, precis som alla andra.

– Jag har fortfarande svårt med självförtroendet och försöker hitta en plats där jag hör hemma. Musiken hjälper mig med det, sa han till Aftonbladet i fjol.

Shawn Mendes svarar på läsarnas frågor live i dag klockan 12.00. Ställ frågor redan nu och häng med i programmet på hemsidan senare i dag. 

Live Blog Ask Shawn Mendes what you want
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje