Polisen Scott Goodwin har blivit känd som "Facebook-polisen".
Polisen Scott Goodwin har blivit känd som "Facebook-polisen".

Scott Goodwing har gjort sitt som Facebookpolis. Nu har han publicerat sitt sista inlägg där han tackar sina följare för en fantastisk resa.

På måndagen skrev Scott Goodwin, känd som Facebookpolisen, sitt sista inlägg på polisen i Växjö/Alvestas Facebooksida.

Tidigare har Scott Goodwin skrivit en uppmärksammad debattartikel på Metro Debatt där han skrev att hans ”dagar som Facebook-polis var räknade”. Men i dagens inlägg anger han den riktiga anledningen till att han slutar: Inte på grund av ytterligare en JO-anmälan utan på grund av att han vill kunna tillbringa mer tid med familjen.

Så här skriver han i inlägget:

”Jag har funderat mycket de senaste veckorna på mitt arbete här på Facebook. De senaste 3 ½ åren har varit de roligaste som jag har haft inom polisen. Jag har skrattat gott åt vissa kommentarer lika mycket som vissa har skrattat åt mina inlägg. Jag uppdaterar alltid på min egen tid för att när jag jobbar vill jag sköta mitt jobb till 100%. Jag trodde att min son, som är jättestolt över mig och mitt arbete, skulle bli ledsen/besviken när jag berättade för honom att jag funderar på att sluta som facebookpolisen. Hans svar, med ett stort leende, ”Betyder det att du kommer ha mer tid med familjen?” Då visste jag direkt att det är rätt beslut.”

Det är en glad men ändå sorgsen Scott Goodwin som tar farväl av sina läsare. Han skriver att hans sunda förnuft säger till honom att detta är en bra tid att sluta.

”Det är med stor glädje och en hel del sorg som jag trycker på skicka knappen denna gång. Tack för en fantastiskt resa. //Scott.”

Inlägget har i skrivande stund gillats av över 2400 personer och kommentarerna fortsätter att strömma in.

Metro söker Scott Goodwin för en kommentar.

►LÄS MER: Scott Goodwin: Det här är slutet för mig som "Facebook-polisen"

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset