Svar på insändaren "Skägg är en easy way out för folk utan personlighet". Jag må vara kvinna, men det där var det löjligaste jag har hört på länge! Kanske resonerar du, Alexander, så för att du själv inte kan odla skägg, eller ser löjlig ut i det? Du tycker kanske att kvinnor med långt hår också saknar personlighet och är fega?

Min pappa har alltid haft skägg, och han är varken feg eller saknar personlighet! I dag är det dessutom på modet att ha skägg - det kan se både väldigt stiligt och sexigt ut, och om något så kan det framhäva personligheten mer! Jag känner ett flertal män som tidigare varit renrakade och som på senaste tiden valt att prova något nytt och skaffat/odlat jättefina skägg. Det här är män som verkligen lever livet till fullo och inte är rädda för förändring och nya utmaningar - varken vad gäller livets innehåll eller det egna utseendet.

► LÄS MER: "Skägg är en easy way out för folk utan personlighet"

Många av oss kvinnor uppskattar även dessa initiativ - så ni som är modiga och inte bryr er om vad småaktiga, avundsjuka män som Alexander tycker och tänker - skaffa fräcka skägg och var stolta över det ni har blivit välsignade med!

Och du, Alexander, gå hem och rannsaka dig själv innan du öppnar truten nästa gång! 

Skägguppmuntrare

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset