Hård på utsidan – mjuk på insidan. Det är kanske bästa sättet att beskriva motorcykelknutten Pat Doody. När han hittade en skadad kattunge kunde han inte låta bli att smälta.

Pat Doody var på väg tillbaka till hemstaden New Jersey i USA när han hittade kattungen i delstaten Nevada, på andra sidan landet.

– Jag tankade vid ett lastbilsstopp och såg att den här lilla killen behövde hjälp. Han hade ganska otäcka brännskador, så jag plockade upp honom och stoppade honom innanför västen, säger han till sajten Revzilla.
 

►LÄS MER:Möt världens mest sorgsna katt

http://patdoody.tumblr.com/post/126505078694/partycat-at-the-lowbrowgetdown-little-dude

Pat Doody hade varit på motorcykelmässan Born Free i Kalifornien och reste tvärsöver landet när han träffade katten, som nu fått namnet Party Cat. Sedan dess har han dokumenterat deras gemensamma resa på sin Tumblr-blogg, vilket uppmärksammats av bland annat Daily Dot

Under resan har Party Cat blivit friskare och enligt sin nya husse mår katten riktigt bra.

– Han har ätit tonfisk ur sådana där foliepaket du kan köpa, och hans brännskador har i stort sett läkt, förutom en liten fläck på läppen. Han är så lugn. Han bara hänger i min väst när vi är på vägarna. Jag har aldrig träffat en så lugnt katt, säger Pat Doody till Revzilla.
 

►LÄS MER: Här är sajten som hjälper alla allergiker klappa söta katter

http://patdoody.tumblr.com/post/123674800739/selfie-me-partycat-at-the-elephants-eye
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Djur