Under början av september kontaktade en 29-årig man vad han trodde var en knarklangare i syfte att få tag på kokain. Vad han inte visste var att numret gick till narkotikaenheten i Martin county i amerikanska Florida.

Den 24 augusti kände en 29-årig man i amerikanska Port St. Lucie lust att köpa droger. Så han började skicka SMS till sina vänner, eller snarare till nummer han trodde tillhörde hans vänner.

Vad han inte visste var att numret han SMS:ade onekligen tillhörde någon som hade koll på droger, men på ett helt annat sätt än den 29-åriga mannen förväntade sig. Numret tillhörde nämligen narkotikaenheten hos poliskontoret i Martin county i Florida.

► LÄS MER: Här köper unga knark på nätet
 

Polisen spelade med, och stämde ett möte med mannen den 1 september. När mannen sedan anlände för sin narkotikatransaktion fann han istället att han mötts upp av Martin countys narkotikadetektiver, som genast arresterade honom.

Händelsen, som Martin Countys poliskontor delade med sig av på Facebook avslutades med följande kommentar: ”Det är nog dags att han får reda på att han hade fel nummer”.

► LÄS MER: Hit åker svenskarna på knarksemester


Läs hela konversationen nedan.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott