41-åringen träffade den kinesiska kvinnan i april och fick snabbt känslor för henne.
41-åringen träffade den kinesiska kvinnan i april och fick snabbt känslor för henne.

En 41-årig holländsk man flög under slutet av juli till Hunanprovinsen i Kina för att träffa en kvinna han träffat via sociala medier. Men kvinnan dök aldrig upp, och efter att mannen väntat på flygplatsen i 10 dagar kom han att tas till sjukhus eftersom han var så fysiskt utmattad.

Den 21 juli flög en 41-årig holländsk man till staden Changsha i provinsen Hunan i Kina. Målet med resan var att möta upp en kvinna han träffat via sociala medier. Det rapporterar kinesiska Global times

Men kvinnan svarade aldrig och då 41-åringen inte hade särskilt mycket pengar med sig tvingades han stanna på flygplatsen i hopp om att kvinnan skulle dyka upp.

► LÄS MER: Hon hittade kärlek på Youtube

Mannen, som lider av diabetes, hann vänta på kvinnan i 10 dagar innan han togs till sjukhus och kunde kontakta omvärlden. Eftersom hans biljetter inte var ombokbara tvingades mannen åka tillbaka till Holland under måndagen. Men till Global times säger han att hans relation med sin "baby" är starkare, trots att de aldrig träffades.

41-åringen träffade den kinesiska kvinnan i april och fick snabbt känslor för henne.

– Även om många är vackra på utsidan men fula på insidan verkar min baby också ha ett gott hjärta, sa mannen till Global times.

41-åringen lyckades få tag på den kinesiska kvinnan väl på sjukhuset. Till Hunan TV säger hon att hon trodde att han bara skämtade när han sa att han skulle komma på besök, trots att han skickade bilder på sina biljetter. Enligt kvinnan hade hon befunnit sig i en annan provins vid tillfället 41-åringen kom till Kina för att genomgå en plastikoperation.

Nu hoppas mannen att han kan besöka Changsha igen för att träffa kvinnan, eller att hon kan besöka honom i Nederländerna.

► LÄS MER: ”Han åt upp all min mat” – svenska tjejers värsta Tinder-dejter

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset