Gärningspersonen misstänks tagit sitt eget liv.
Gärningspersonen misstänks tagit sitt eget liv.

Under tisdagen öppnade en kvinna eld vid Youtubes högkvarter i norra Kalifornien. Nu uppger CBS News att kvinnan är död.

Vid 22-tiden, svensk tid, under tisdagen kom larmet om att en kvinna börjat skjuta utanför Youtubes högkvarter i San Bruno, norra Kalifornien. Anställda fick fly för livet och flera personer skadades. Kvinnan hittades sedan död. Polisen misstänker att hon tog sitt eget liv, rapporterar CBS News.

LÄS MER: Falsk Youtube-länk sprider sig på Facebook – därför ska du inte klicka

Minst tre personer uppges ha förts till sjukhus för sina skador, varav en är i kritiskt tillstånd. Varför kvinnan har öppnat eld står inte helt klart. Polisen har tidigare sagt att det möjligen rör sig om en dispyt med någon som jobbade på kontoret. Flera medier uppger dock att kvinnan ska ha ”hatat” Youtube och att attacken inte var riktad mot en specifik person, utan mot själva företaget. 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset