Senaste skvallret från New York med Kenya Hunt

Britney Spears.

I ärlighetens namn tittade vi aldrig på "Flavor of Love" eftersom den påminde oss för mycket om inslagen i trötta talk shower, som de som leds av Ricki Lake och Jerry Springer. Hur många tjejslagsmål orkar man se i tv, när allt kommer omkring? Ryktet säger att VH1 håller på och utvecklar en annan dokusåpa åt Flavor Flav, den här gången med Tiffany "New York" Patterson, som enligt uppgift dejtar den förre Public Enemy-mannen och som var den verkliga publikdragaren i showen. Serien kommer att handla om deras försök att leva tillsammans, enligt  sajten MediaTakeOut.

Först hörde vi att Britney Spears förbereder sig för att göra ett nytt album. Nu säger ryktet att hon istället vill fokusera på skådespeleri. Enligt In Touchs källor blev hon så peppad av resultatet av sitt framträdande i "Will & Grace" att hon bestämde sig för att göra en Justin Timberlake. En av komediseriens författare, Max Mutchnick, blev också väldigt imponerad och vill hjälpa den nyblivna mamman att få sin egen show. Vi missade Britneys avsnitt, men såg oturligt nog "Crossroads" för ett antal år sedan. Förhoppningsvis har hon tagit skådespelarlektioner sedan dess.

Turerna kring Whitney Houstons crack-affärer blir bara värre och värre. Nu visar det sig att den olycksdrabbade sångerskans svägerska, Tina Brown, skvallrade för National Enquirer, efter att skvallerblaskan betalat henne över 1,5 miljoner kronor för att ge dem de snaskiga detaljerna (vi är inte förvånade). Som om bilderna på Houston i crack-kvarten inte var nog, berättar Brown också om Houstons påstådda lesbiska vanor i det senaste numret. Någon kommer inte att bli inbjuden till nästa familjemiddag...

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset