Senaste skvallret från New York med Kenya Hunt

La Christina.

Christina Aguilera backar lite sedan Mariah Carey svarat på hennes dissning i det senaste numret av tidningen GQ. Om du inte har tagit del av catfighten så inleddes det hela med Aguilera anklagade ”Mimi” för att vara elak mot henne. ”En gång när jag var på en fest och jag tror att hon blev riktigt full och hade bara dåliga saker att säga till mig. Men det var när hon hade sitt sammanbrott så hon kanske gick på medicinering”, menade den nygifta Christina.
Carey svarade med lite mer stil; ”Jag hoppas att Christina är på ett bättre ställe nu än sist jag såg henne, då hon dök upp utan att vara inbjuden på en av mina fester och visade upp ett diskutabelt beteende. Det är tråkigt men också förutsägbart att hon använder mig och gamla händelser för hennes egen marknadsföring. Men mitt hjärta förlåter och jag kommer att be för henne, meddelade hon via Access Hollywood.
Så när Aguilera nu var den som såg ut som ett fån dök följande uttalande upp; ”Jag vill inte ha några dåliga vibbar med någon. Min mening var inte att uppröra Mariah med något uttalande som blev tryckt eller taget ur sitt sammanhang”. Ridå.

I tabloiderna har Jennifer Lopez varit gravid i ett antal år nu men den här gången menar In Touch att det är allvar. Vänner till sångerskan/skådespelerskan berättar för tidningen att divan är tre månader in i sitt havande. ”Hon dricker inte en droppe alkohol, hon till och med tackade nej till sin favoritchampagne under en middag i New York nyligen”, berättar en källa. ”Det är hennes dröm som går i uppfyllelse. Hon vill ha barn mer än något annat i världen”.

På 125 gatan i Harlem säljs för tillfället DVDs med titeln ”Crackheadz gone wild” innehållande riktigt pundade knarkare in action. De borde ha fått med lite material med Pete Doherty, rockaren som nyligen skrämde livet ut en grupp MTV-medarbetare som såg honom injicera heroin för att sedan rikta sprutan mot MTV-teamet och börja spruta blod mot dem, rapporterar the Sun. Gruppen var av förklarliga skäl en aning skakade av händelsen och oroliga för att bli infekterade.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset