Denise Richards och Heather Locklear.
Denise Richards och Heather Locklear.

Senaste skvallret från New York med Metros Kenya Hunt

Att vara med i "Newlyweds" hade uppenbarligen ingen större effekt på Nick Lacheys skivförsäljning, så nu testar sångaren ett nytt grepp. I spåren av Usher och Justin Timberlake exploaterar den förre pojkbandsmedlemmen uppbrottet från Jessica Simpson på sitt senaste album. Låten heter "What's Left of Me", men Lachey svär att det inte är ett angrepp på hans ex.
– Det handlar inte på något sätt om att hämnas eller att hoppa på henne. På många sätt är det snarare ett påhopp på mig själv, förklarar han för MTV.
Visst, sörru.

Jenny Shimizu verkar leva på att skvallra om sina ex. Efter att ha pladdrat om sitt förhållande med Angelina Jolie skryter nu den gamla modellen om att ha legat med Madonna.
– Det är de flesta killarnas ultimata sexdröm att ligga med Angelina eller Madonna. Men jag är tjej och har legat med bägge två – samtidigt, säger hon till News of the World.
– De var båda fantastiska älskare som blev otroligt upphetsade av att röra vid en annan kvinna, säger hon och tillägger att hon var Madonnas "hemliga älskare i byrålådan, tillgänglig när som helst, dag som natt".
Vi undrar hur mycket hon fick betalt för att skvallra. Shimizu dejtar för tillfället Rebecca Loos, kvinnan som hade en affär med David Beckham och sedan sålde berättelsen till tidningarna. Kaka söker maka...

Är inte Denise Richards och Heather Locklear kompisar längre? Den blivande fru Charlie Sheen sågs enligt tidningen Star hångla med sin bästa tjejkompis man, Richie Sambora, när de hade lunch. Vittnen såg också de två promenerande hand i hand. Kanske handlar det om tröst. 
Sambora går också igenom en elakartad skilsmässa efter att Locklear hittat nakenbilder på hans assistent i hans epost.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset