Triss i divor: Eva Longoria, Mariah Carey ochj Beyonce Knowles.
Triss i divor: Eva Longoria, Mariah Carey ochj Beyonce Knowles.

Snacket på gatan säger att amerikanska vapendiggarna National Rifle Association vill ha Desperate Housewives egen Eva Longoria som taleskvinna.
Hennes framträdande hos Oprah för någon månad sedan - där hon talade hur hon brukar jaga tillsammans med sin pappa – väckte tydligen upp ett intresse hos NRA. ”Vi får ofta mycket kritik men om Eva är på vårt lag skulle det ta slut snabbt”, säger en medlem till Femalefirst.

Okej för rösten, men det är för hennes spiror som Mariah Carey kommer att bli prisad under en ceremoni på Manhattan i slutet av maj. En duktigt stor avgjutning av divans nedre halva kommer att avtäckas på en presskonferens i Radio City Music Hall. Titeln på verket är ”Celerity Legs Of A Goddess”, skriver contactmusic.com.

Gillar du Destiny´s Child? Känn in det här. Kelly Rowlands manager, Matthew Knowles, har bestämt sig för att skjuta upp hennes nya soloplatta till 2007 för att inte krocka med dottern Beyonces kommande skiva. ”Vi vill vara säkra på att vår marknadsstrategi fungerar på alla nivåer och drar nytta av hennes andra projekt”, hävdar han enligt Yahoo. Vem sa att det handlade om musiken?

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset