Snacket går... om Gwyneth och Chris Gwyneth Paltrow och Chris Martin.
Snacket går... om Gwyneth och Chris Gwyneth Paltrow och Chris Martin.

Senaste skvallret från New York med Kenya Hunt

Det spelar ingen roll att Gwyneth Paltrow och Chris Martin är stolta föräldrar till en nyfödd liten pojke. Nästan alla i deras grannskap tror att det vilar en förbannelse över familjen och huset de bor i. För under det senaste årtiondet har ett antal par flyttat in i det tjusiga Belsize Park-huset i London för att sedan bryta upp.
– Genom åren har olika par flyttat in och sen gjort slut, eller så har maken haft en affär. Det har hänt ett antal gånger i det där huset och familjerna som bor där har aldrig varit lyckliga, berättar en ”spion”.
– Vi bara väntar på att något ska hända med Gwyneth och Chris, eller kanske så flyttar de bara ut på grund av de dåliga vibbarna där inne. Kate Winslet köpte det innan Gwyneth, och de flyttade ut ganska snabbt av någon anledning. Grannarna kunde inte låta bli att undra om hennes relation också föll samman.


Så hör vi att Mariah Carey och Naomi Campbell har blivit riktigt goda vänner. Tydligen är det den lättretade modellens förtjänst att Carey ser så vältrimmad ut i sin video till singeln ”Say Somethin’”. En spion berättar för oss att Mariah pumpade modellen på goda råd om diet och mode, och till och med reste med henne till olika designers.
– Namoi har tagit Mariah under sina vingar eftersom hon inte längre känner Mariah att hon ser ut som sitt bästa jag. Mariah känner sig överviktig och slö och hon vill ha en ny sexig look. Hon känner sig daterad och vet att Naomi har vad som krävs för att ändra på det, säger en källa inom modevärlden.
– Mariah försöker desperat träffa rätt designers som kan hjälpa henne. Det är inte bara kläderna hon bär, även hennes figur kunde vara bättre. Naomi har gett henne en strikt diet att följa, och den verkar fungera, tillägger källan.

Brad Pitt har klippt sitt hår. Han går nu omkring i en mohawk som matchar lille Maddox’s frilla. Dessutom kommer han och Angelina kanske att ge sin egen son ett namibiskt namn, enligt en tidning i Kapstaden.
Och, eh, det är allt vi har att säga om det.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset