Senaste skvallret från New York med Kenya Hunt

Reuters

Madonna.

Med tanke på att Madonna är den största taleskvinnan som den mystiska sortens judendom har hoppas vi att hon får rabatt på allt det Kabbala-vatten som hon kommer att dricka under turnén. Enligt uppgift tvingar alla dansare och resten av crewet att dricka 8-dollarsflaskorna med vatten på grund av dess ”återuppbyggande egenskaper”. Divan använde 1 000 liter av vattnet bara under konserten i Los Angeles. En hel turnés vattendrickande till vanligt pris kan innebära en rejäl kostnad för Material Girl och en gigantisk intäkt för Kabbalarörelsen. Inte konstigt att biljetterna till hennes konserter kostar så mycket.

Vi har hört att det verkliga skälet till att Britney Spears lämnade Kabbala är för att hon blev skeptisk när de andra medlemmarna frågade henne om pengar.
– Hon är trött på att de hela tiden försökte få pengar av henne, säger en källa till MSNBC.com.
Med tanke på att den gravida divan redan har två munnar att mätta, Kevin Federline och Sean Preston, förstår vi varför hon skyr ännu fler tiggande händer. Vår källa säger att Britneys mamma grep in för att skydda sin dotters tillgångar.
– Till slut sa hennes mamma att ”Nu får det vara nog”.

Michelle Rodriguez är så trött på att ha lagens långa arm i hälarna att hon vill lämna USA för gott, rapporterar tmz.com. Websajtens reporter träffade stjärnan dagen innan hon började avtjäna sitt 60 dagar långa fängelsestraff.
– Jag ska flytta till Frankrike, där slipper man besväras av folk. Jag gör vad jag måste göra, sen lämnar jag landet och kommer aldrig tillbaka, säger hon.

Vi är aningen förundrade över antalet pressreleaser som vi dagligen får från doktorer, advokater, inredningsarkitekter, religiösa företrädare och andra likvärdigt respektabla yrkesutövare som erbjuder sina tjänster som kändiskommentatorer. Det verkar som att alla vill ha sina 15 minuter i rampljuset.
Kollade vår mejl i dag och det första meddelandet vi fick läsa var om en ”stjärnornas tandläkare”. Ärligt talat, behöver en tandläkare verkligen bli omskriven i nöjessammanhang eller ens hyra en publicist?

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset