Nicole Richie.
Nicole Richie.

Efter otaliga intervjuer där hon viftat bort alla spekulationer om hennes vikt så medger nu till slut Nicole Richie att hon har problem.
– Jag vet att jag är för smal just nu, så jag vill inte att någon ung tjej ska titta på mig och säga ’”så där vill jag se ut’”, säger hon i det kommande numret av Vanity Fair.
Kanske var hon lika chockad över bikinibilderna, som togs på henne i Mexiko, och hennes utskjutande bröstben som vi var. Inte sexigt. Men det är skönt att veta att hon får hjälp. Kanske kan hon växa en storlek.
– Jag har börjat gå till en kostexpert och en läkare. Jag förstår att jag har problem. Jag vill ta mitt ansvar och fixa till det, och jag är på god väg nu, tillägger hon.

Paul Bettany, en av stjärnorna i den hett efterlängtade ”Da Vinci-koden”, medger att vägrade att läsa Dan Browns bästsäljande bok när den först kom eftersom den verkade vara för mainstream för hans smak. Ända tills han fick rollen och sedan sögs in i Robert Langdons och Sophie Neveus värld.
– När jag fick manuset läste jag det på två dagar. Jag hade undvikit den på grund av nån slags märklig engelsk snobbism som avslöjar min sanna natur, medger han enligt sajten Contact Music.

På tal om böcker, vi har hört att Gorillaz planerar att fira sitt uppbrott med en ärlig skvallerberättelse. Inte för att bandet någonsin har varit någon skandalmagnet.
– Jag kan garantera att ni kommer få några riktigt saftiga bitar Gorillaz-information. En och annan kommer nog att få sig en känga också, säger Murdoc.
Boken kommer ut i höst.

Sett på stan:
Drew Barrymore och Eva Mendes skålandes i champagne på Pink Elephant.
Jimmy Fallon festande med vänner på Park.
Zoe Saldana, Zac Posen och Jason Lewis firande Roberto Cavallis andra kollektion Just Cavalli på Teen Vogues fest på The Manor.
Janeane Garofalo på Wall Street.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset