Soran Ismail och Magnus Betnér ska medverka i "Fråga mig".
Soran Ismail och Magnus Betnér ska medverka i "Fråga mig".

I kväll är det dags! Två av Sveriges främsta komiker, Soran Ismail och Magnus Betnér, ska medverka i Metros ”Fråga mig”. Ställ din fråga under artikeln redan nu.

Sitter du med funderingar som ”En skam för Sverige 2”-aktuella Soran Ismail och Magnus Betnér kanske kan hjälpa dig att besvara? Eller har du alltid undrat något om dem som du tidigare inte fått möjlighet att fråga? Då har du din chans nu. På onsdagskvällen gästar komikerna ”Fråga mig” med start klockan 19.00. Där kommer de att svara på fans och Metroläsares frågor i direktsändning. 

Vilka tror ni att era fans är?

– Det är jätteblandat. Jag vet att våra fans finns i alla grupper, men det finns också folk som hatar en i alla grupper. Det har blivit en väldigt bred massa. Det är ingen skillnad på folk ute på landet, politisk åskådning, ålder eller liknande, säger Soran Ismail.

Vilka fördomar tror ni att folk har om er?

– Överlag skulle jag säga att jag tror att folk tror att speciellt jag, men nog också att Magnus, är vänster. Det betyder heller inte att jag är höger. Jag ställer mig utanför det där. Men det är vanlig fördom, säger Soran Ismail och Magnus Betnér instämmer.

En annan fördom tror de är att Magnus Betnér är ”hård och arg”.

– Det kan han absolut vara. Men inte på det sättet som folk kanske tror, utan snarare att han vågar att säga saker som är obekväma och att han är modig. Det är inte alls så att det skulle vara jobbigt att gå fram till honom efter showen, att han skulle vara taskig och otrevlig då, säger Soran Ismail.

Vill du veta mer om Soran Ismail och Magnus Betnér? I kväll klockan 19.00 medverkar de i Metros succéprogram ”Fråga mig”. Redan nu kan du passa på att ställa dina frågor nedan.

LÄS MER: "Soran Ismail och Magnus Betnér: "Pratar aldrig om mitt privatliv"

Live Blog Fråga Soran Ismail och Magnus Betnér vad du vill
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset