Sharafat Khan äger hälften av lyxhuset – ändå bor han i trädgården. ”Hon har kastat ut mig”

Vad som startade bråket mellan Sharafat och hans fru är oklart, men resultatet var att hon sparkade ut honom ur hemmet utan nycklar. Men den envise mannen, som inte tycker att han borde behöva flytta, har slagit läger i trädgården, rapporterar NBC News i Texas. 

► LÄS MER: Dyrare bröllop slutar oftare i skilsmässa

Paret har varit gifta i 32 år och enligt maken började bråket för sex år sedan. TIll slut var det outhärdligt, men Sharafat vägrar vara den som tar första initiativet till separation.

– Jag behöver pengar, svarar han på reporterns fråga om varför han inte begär skilsmässa.

Frun är en framgångsrik läkare och Khan menar att hon inte tänker begära skilsmässa för att inte bli riskera hälften av sina tillgångar. Hon har till och med satt upp lappar i trädgården som uppmanar förbipasserande att inte ge mat eller annan hjälp till maken. 

– Hon låter mig inte ha någon typ av komfort, säger han. 

Nu har grannar i det välbärgade området i Texas börjat reagera på mannen som bott framför huset i ett halvår. Hans hälsa är dålig och många är oroliga för att han ska dö där i trädgården. Andra blir mest störda över att han är smutsig, bär samma kläder och inte har tillgång till toalett.

► LÄS MER: Mannen säljer halva bohaget efter skilsmässan – bit för bit

Hur länge striden kommer att pågå är oklart, men tills vidare bor Sharafat kvar på uppfarten till det miljondollarhus han äger hälften av.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset