Maggie Q, Jonathan Rhys Meyer och Keri Russell var i Stockholm för att göra reklam för ”Mission: Impossible 3”.
Maggie Q, Jonathan Rhys Meyer och Keri Russell var i Stockholm för att göra reklam för ”Mission: Impossible 3”.

På fredag har ”Mission: Impossible III” premiär. Skådespelarna Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell och Maggie Q spelar agenter i filmen – de är också i Stockholm tillsammans för att prata om filmen.
Trots att huvudrollsinnehavaren Tom Cruise inte finns på plats vilar hans skugga över presskonferensen och intervjuerna. Det är tydligt att detta är hans film. Tom Cruise är en av vår tids största superstjärnor – birollsgänget är inte riktigt där än.

YRKESMÄSSIG RELATION
– Jag har aldrig tagit en drink eller druckit kaffe med Tom. Vår relation är endast yrkesmässig, säger Jonathan Rhys Meyers.
– Hans bebis har precis fötts men han ringer inte mig och berättar om det som många journalister verkar tro. Han skiter väl i mig, jag är bara en tjej han jobbat med under några veckor, säger Keri Russell men påpekar att det dock kändes intimt att jobba med honom och att han är en riktig god människa.

GOD VÄN MED BERGMAN
För Jonathan Rhys Meyers är Sverigebesöket ett kärt återseende. För tio år sedan sedan spelades filmen ”När Finbar försvann”, med honom i huvudrollen, in här.
– Jag har sköna minnen från inspelningen i Kiruna och Stockholm. Jag blev god vän med Daniel Bergman och Thomas Hedengran, säger han och nämner också skådespelerskan Fanny Risberg.
Nyligen såg vi honom i spela den manliga huvudrollen mot Scarlett Johansson i Woody Allens hyllade ”Match point”. Och när superstjärnan Tom Cruise fick höra det blev till och med han avundsjuk.
– ”Har du gjort en fucking film med Woody Allen? Jag har inte ens träffat honom!” sa Tom när det kom på tal, berättar Jonathan Rhys Meyers.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset